Показ картини «Заради нас» зібрав сотні родин з Черкас

Понад сотню родин жителів Черкас об’єднав прем’єрний показ різдвяного сімейного фільму «Заради нас», який вчора відбувся у великому залі кінотеатру «Україна».

А те, що події кінокартини розгортались на найбільшому в області і другому в Україні по величині кіноекрані, додавало перегляду особливого шарму.

За організацію безкоштовного перегляду нової стрічки, черкащани мають дякувати представникам «Української сімейної фундації» родині Єгоркіних.

Кульмінацією святкового дійства стало вручення подарунків юним глядачам, які з батьками прийшли на перегляд стрічки.

– Оскільки це світова прем’єра, яка передає сенс Різдва, і сам фільм дуже гарний, якому в Америці надали документ, що він рекомендований саме для сімейного перегляду, бо його діти можуть переглядати разом з батьками. То ми й вирішили організувати такий перегляд цієї чудової картини. Зараз у цьому кінозалі серед інших дітей, знаходяться мої чотирирічна та шестирічна донечки. Організовуючи перегляд картини ми ставили за мету, щоб до кінозалу прийшли саме сім’ї: діти з батьками, або з бабусями, дідусями, чи супроводжуючими дорослими. У залі зібрались як звичайні черкаські родини, так і сім’ї ветеранів війни за свободу України, діти з малозабезпечених сімей тощо, присутність яких забезпечили соціальні служби обласного центру, – розповіла Марія Єгоркіна.

Вона ж зазначила, що вхід на перегляд кіно зробили вільним, але щоб потрапити на нього, черкасцям необхідно було зареєструватись у електронному реєстрі. Окрім того, наявність реєстрації одночасно забезпечувала можливість для дітей отримати подарунки від спонсорів. Про умови участі у заході було заздалегідь широко поінформували жителів Черкас за допомогою ЗМІ та тих же соціальних служб.

– Вчора відбулася прем’єра різдвяного сімейного фільму «Заради нас». Це чудовий фільм про глибинну суть головної події всього християнського світу – народження Ісуса Христа – Різдво. Фільм з задоволенням дивились і дорослі і діти. До заходу також долучились і ми, з моїми колегами, депутатом Черкаської міської ради Віталієм Красюком та депутатом Черкаської обласної ради Михайлом Грабовським. Як депутати від «Європейської солідарності» ми звернулись до компанії LNZ Group, і на наше прохання компанія надала 250 солодких подарунків для всіх дітей, які разом з батьками прийшли на перегляд кінострічки. Це неймовірно приємно бачити щасливі оченята діточок! Щиро дякую організаторам показу – представникам «Української сімейної фундації» (особливо родині Єгоркіних) та компанії LNZ за кожну дитячу посмішку, – поділилась враженнями депутат Черкаської міської ради фракції «Європейської солідарності» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *