У Черкасах мінували всі ТРЦ

У Черкасах продовжується «мінерна» лихоманка. Вчора невідома, і досить безграмотна (судячи з тексту повідомлення, написаного з помилками) замінувала всі школи Черкас. Зі зведень новин стало відомо, що хвороба мінування охопила не лише школи Черкас, але й навчальні заклади кількох обласних центрів.

Сьогодні невідомі особи «замінували» всі торгово-розважальні центри. Інформація про це з’явилась сторінці поліції Черкащини у «Фейсбук»:

«У Черкасах поліцейські перевіряють інформацію про замінування торгових центрів. На місці події працюють профільні служби, у тому числі вибухотехніки та кінологи. Триває перевірка. До поліції Черкас надійшло анонімне повідомлення про те, що усі торгові центри міста заміновано. Наразі правоохоронці ретельно обстежують будівлі та прилеглі до них території на предмет виявлення вибухонебезпечних речовин чи предметів. Також поліцейські проводять евакуацію відвідувачів та працівників ТРЦ. Просимо зберігати спокій та виконувати вимоги поліцейських! Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення. За результатами перевірки їй буде надана правова кваліфікація. Всі обставини події встановлюються. Просимо населення не панікувати!».

Доля черкаських ТРЦ спіткала також два торгово-розважальні центри у Житомирі, та ТРЦ «Київ» і «Екватор» у Полтаві.

Цього зловмисникам виявилось мало і вони на додачу «замінували» ще шість шкіл у Черкасах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *