Черкасці віддали волонтерам ліжко і дитячий візочок для родин переселенців

Ліжко, постільна білизна дитяча коляска та іграшки поповнили запаси  Дитячого благодійного центру допомоги, яким  опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– Ліжко, постільну білизну, дитячий візочок та іграшки для немовлят передав Дитячому центру допомоги небайдужий до долі людей, які через війну змушені були покинути рідні місця – черкащанин Андрій Прилипко. Його сестра Наталія Носенко теж займається волонтером, а її чоловік Олександр Носенко – солдат, захисник України і журналіст. Черкащани волонтерять, роблячи свій внесок у майбутню Перемогу цілими родинами і діляться з переселенцями усім, що мають, – скалала Тетяна Моргуненко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *