Учень “замінував” школи в Черкасах та Смілі, бо хотів на дистанційне

Поліцейські знайшли особу, яка вчора “замінувала” чотири школи в Черкасах і Смілі. Ним виявився учень 9-ого класу. Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

На спеціальну лінію “102” зателефонував чоловік та повідомив, що дві школи заміновано. В яких саме містах, молодий голос не уточнив і  швидко кинув слухавку. Правоохоронці встановили, що школи з такими номерами є в місті Черкаси та Смілі. До навчальних закладів негайно виїхали слідчо-оперативні групи, вибухотехніки та кінологи. Поліцейські евакуювали учнів і персонал шкіл. Провели ретельний огляд приміщень та прилеглих територій. Вибухонебезпечних чи підозрілих предметів не виявили.

Відомості за цим фактом були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Працівники карного розшуку встановили особу, яка повідомляла про неправдиве замінування. Правопорушником виявився учень 9-ого класу смілянської школи. Хлопець пояснив, що жартома зателефонував до поліції, аби і їхню школу, як у Черкасах, перевели на дистанційне навчання.

Зараз із неповнолітнім та його опікунами проводять роз’яснювальну роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *