У Звенигородці п’яні батьки танцювали на очах голодних малюків

Правоохоронці приїхали на виклик про крадіжку й жахнулися від побаченого у будинку. У занехаяному житлі серед купи лахміття горе батьки влаштували п’яні танці на очах у голодних та недоглянутих малюків.

Правоохоронці Звенигородського районного відділу поліції 27 січня отримали повідомлення про крадіжку грошей у селі Ризине. Картина, яка відкрилась поліцейським, прибулим на виклик, шокувала.

У занедбаному приміщенні з обдертими стінами в антисанітарних умовах, серед куп лахміття  танцювали двоє чоловіків і жінка, п’яні як чіп. За ними спостерігали двоє малолітніх дітей, які зраділи появі поліцейських.

3-річний хлопчик і 4-річна дівчинка були недоглянуті, брудні, голодні та кволі. Поліцейські прийняли рішення негайно вилучити дітей від 23-річної матері та 27-річного батька, та повідомили службу у справах дітей.

Працівники соціальної служби також прибули на місце, родину одразу поставили на облік як таку, що опинилася в скрутних життєвих умовах. Малолітніх дітей доставили до дитячого відділення Звенигородської районної лікарні, де зараз вони і перебувають. 

Раніше скарг на родину до поліції не надходило. Повідомлення про крадіжку грошей не підтвердилося.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *