Черкаська кав’ярня допомагає комунальникам боротися із ожеледицею 

Кавова гуща прискорює процес танення снігу і, на відміну від солі, не є небезпечною для навколишнього середовища. Директор підприємства «Дирекція парків» Сергій Рубан звернувся до власників черкаських кав’ярень та ресторанів із проханням передавати комунальникам кавову гущу. Першою до такої ініціативи долучилася ростерія “Фабрика кави”, що розташована у ТРЦ “Хрещатик Сіті”.

Про це Сергій Рубан повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Обідня перерва з користю – це коли отримав від власника мережі кав’ярень «Фабрика кави» Олексія Лозина близько 15 кг кавової гущі для посипання доріжок в парках та скверах КП «Дирекція парків», – зазначив він.

Також директор комунального підприємства закликав всі кав’ярні міста приєднуватися до такої ініціативи.

У свою чергу Олексій Лозин розповів у коментарі журналістам «CityNews», що з радістю відповів на пропозицію “Дирекції парків” долучитися до корисної справи.

Така ініціатива не потребує великої кількості зусиль.  Потрібно лише зібрати гущу. А ми завжди раді допомогти своєму місту, – зазначив Олексій і додав, що ростерія і в подальшому готова доєднуватися до подібних ініціатив.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як власник ростерії “Фабрики кави” пройшов шлях від «кавової» ідеї до чотирьох кав’ярень та власної обсмажувальної компанії.

– Приємно бачити, що не лише ТРЦ “Хрещатик-Сіті”, але й наші орендатори та партнери підтримують і розвивають ідею щодо соціального партнерства бізнесу і громади. І приклад Олексія Лозина – яскраве тому підтвердження. Ще один наш партнер – колектив книгарні “Буквиця” у співпраці з ТРЦ “Хрещатик -Сіті” та громадськими організаціями вже кілька років веде низку гуманітарних акцій: збирає книги для особливих дітей, дитсадків та шкільних бібліотек. ТРК “Хрещатик-Сіті” зробив більш зручними умови у кількох дитсадочках, передавши туди лавки. Абсолютно переконана, що життя громади можна у рази зробити комфортнішим, об’єднуючи зусилля влади, громади і бізнесу. Таким шляхом давно йде Європа, і такий шлях правильний і для України та нашого міста, – вважає депутат Черкаської міської ради фракції “Європейська солідарність”, керівниця ТРЦ “Хрещатик-Сіті” Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *