5,3 тисячі кв.м. ямковості ліквідовували дорожники на автодорогах Черкащини (фото)

Ямковість, яка утворилась у зимовий період, ліквідовують працівники Служби автомобільних доріг у Черкаській області. З початку року так відремонтували більше 5,3 тисячі кв.м автошляхів краю.

Про це журналістам City News повідомив керівник Служби автомобільних доріг (САД) у Черкаській області Олег ДІДЕНКО.

– Понад 5,3 тисячі квадратних метрів аварійної ямковості ліквідовували дорожники з початку року на автодорогах державного значення Черкащини.З початку лютого вже ліквідовано понад 2,2 тисяч квадратних метрів аварійної ямковості. Зауважимо, що роботи з ямкового ремонту проводяться виключно на тих дорогах, які ще капітально не ремонтувалися. Окрім ліквідації ямковості проводяться роботи із водовідведення з проїжджої частини, засипання ям та промоїн на узбіччі, – розповів Олег Діденко.

За його словами нині йде ліквідації ямковості, що утворилась через несприятливі погодні умови зимового періоду.

Руйнування твердого покриття автошляхів спричиняє коливання температури повітря від плюсових до мінусових показників та несприятливі погодні умови.

Аварійна ліквідація вибоїн першочергово проводиться на дорогах з найбільшою інтенсивністю руху. Підрядні дорожні організації виконують аварійні роботи з ліквідації ямковості із застосуванням органо-мінеральних сумішей.

Читати за темою: Ямковий ремонт з початку року зробили на 3 тисячі кв. м. доріг Черкащини (фото)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *