У Черкаси прибула допомога з Німеччини

Цей гумконвой прибув у Черкаси в Пункт прийому добровільної допомоги, який організувала депутат Черкаської міськради фракції “Європейська солідарність” Інна Бандура.

– Пункт ми створили у перший день війни. Нині, у час, коли Путін розв’язав війну на винищення української нації, нам дуже важливо згуртуватися і боротись за перемогу. Кожний повинен робити те, що може. Разом переможемо. Слава Україні!, – прокоментувала Інна Бандура.

Тільки-но розвантажили бус із Німеччини. Гуманітарну допомогу зібрав і привіз український німець Григорій Кох з німецького міста Нойруппін (передмістя Берліну):

– Тут консервовані супи, тушонка, крупи, макаронні вироби. Все це ми зібрали за два дні, – розповідає Григорій. За словами Григорія, у Німеччині дуже багато людей, що співчувають Україні. – Я черкащанин, живу у Німеччині 20 років, але як почув про початок війни, не спав три доби, думав, як допомогти Україні. Розумів, що треба привезти гуманітарну допомогу. У мене немає своїх автобусів. Звернувся до сусіда, у якого є свої автобуси. Він як тільки почув, для чого мені транспорт, зразу дав “бус”, і ось ми тут, – поділився пан Кох, додавши, що хоче зустріти старість у Черкасах. – Ті з українців, які живуть у Німеччині, мене розуміють. Бо як би добре не було за кордоном, все одно хочеться повернутись додому, навіть, якщо тут і трохи гірше живеться, – резюмував Григорій Кох.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *