100 млн грн виділили на армію депутати Черкаської міської ради

Сьогодні відбулася сесія Черкаської міської ради, на якій ухвалили низку важливих питань. Про це повідомила депутатка міськради від фракції “Європейська солідарність” Інна Бандура.

“Сьогодні зібрались на позачергову двадцять першу сесію Черкаської міської ради, щоб розглянути та підтримати наступні питання:

✅ Виділення 100 мільйонів гривень субвенції з бюджету Черкаської міської територіальної громади на Програму підтримки Збройних Сил України у 2022 році. Загалом ця програма направлена на захист суверенітету і територіальної цілісності України, підвищення обороноздатності України, проведення видатків, необхідних для Збройних Сил України. ??

✅ Внесення змін до рішення міськради «Про бюджет Черкаської міської територіальної громади на 2022 рік».

✅ Внесення змін до рішення «Про затвердження Програми соціально-економічного і культурного розвитку міста Черкаси на 2021-2022 роки».

✅ Про затвердження Положень і ставок місцевих податків і зборів на території міста»

✅ Окрім того, за пропозицією голови фракції «Європейська Солідарність» Сергія Кудактіна проведення сесій, голосувань, а також засідань комісій тимчасово відбуватиметься шляхом телекомунікаційних засобів.

Друзі, враховуючи те, що в Україні військовий стан, багато постраждалих і біженців, закликаємо кожного не залишатись байдужим, допомагати усім! Адже ми єдині, разом – ми сила!”, – написала вона у фейсбук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *