Найгірше попереду – попереджає енергетик з Черкас

Пережити Черкасах цю зиму допоміг Бог, але найгірше попереду, бо наступна зма може виявитись не настільки м’якою. Так вважає директор КП «Черкаситеплокомуненерго» і водночас депутат Черкаської міськради Павло Карась.

Як повідомив журналісти «City News» про божественну допомогу, завдяки якій Черкаси і Україна пережили зиму в умовах нищівних, шалених  ракетних обстрілів росіянами об’єктів української критичної інфраструктури  під час пленарного засідання з трибуни говорив директор КП «Черкаситеплокомуненерго» і водночас депутат Черкаської міськради Павло Карась. Він же звернув увагу на те, що вже зараз слід готуватись до наступної зими, яка може виявитись не настільки теплою як ця.

– Вже можна сказати, що вірогідність найбільш песимістичного сценарію по цій зимі відійшла в минуле. Бог допоміг нам пережити найскладніший час. Але наступна зима може бути дуже складна. Ворог суворий, обстріли нікуди не дінуться, загроза критичній інфраструктурі зберігаєься, – сказав пан Карась, просячи передбачити у бюджеті 73 мільйони гривень для комунального підприємства, яке він очолює. На ці кошти він хоче придбати дві когенераційні станції, що дасть змогу забезпечити електричною енергією критичну інфраструктуру обласного центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *