Гуманітарна допомога з Італії прибула до Черкас від асоціації “МАЛЬВЕ Україна” (відео)

Сьогодні до «Пункту благодійної допомоги  «Хрещатик Сіті» прибув 20-ти тонний ваговоз з благодіною допомогою, яку відправили до Черкас з Італії.

Тож робочий ранок волонтери почали з розвантажування «фури».

Загалом до Черкас для потреб армії та переселенців привезли медикаменти, засоби гігієни, продукти харчування, у т.ч. і дитячого тощо.

– Цей вантаж – результат спільних зусиль асоціації “МАЛЬВЕ Україна” (м. Верона, Італія), «Пункту благодійної допомоги  «Хрещатик Сіті», головного лікаря обласної лікарні Віталія Шила, лікаря-травматолога Черкаської обласної лікарні Олега Уманця та багатьох наших земляків які працюють за кордоном. Мені вдалось знайти транспорт та водія, а ТРЦ «Хрещатик Сіті» забезпечив доставку вантажу пальним. Організувати доставку гуманітарної допомоги було досить не простим завданням. Одне лише пальне обійшлось у кругленьку суму. Зате тепер «Пункт благодійної допомоги  «Хрещатик Сіті» має необхідні ресурси для продовження волонтерської підтримки захисників і переселенців. У подальшому, сподіваюсь, вдасться налагодити постійний контакт з італійськими благодійними організаціями , – прокоментувала керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», співзасновник «Пункту благодійної допомоги  «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Доправлену благодіну допомогу розподілять між обласною лікарнею, обласною та міською організаціями “Червоний хрест”, військовими та переселенцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *