Черкаський «Червоний Хрест» отримав допомогу від «Хрещатик Сіті»

Волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» продовжують роздавати іншим благодійним організаціям гуманітарну допомогу, що її до Черкас передала італійська Асоціація «МАЛЬВЕ Україна» з м. Верона.

Чергову партію допомоги отримала Черкаська міська організація «Червоного хреста» «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».У розпорядження осередку передали макарони, консерви, печиво, одноразовий посуд, речі індивідуальної гігієни та набір медичних препаратів.

Про це повідомили з місця події журналісти Сity News.

– Щиро вдячна «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», бо з першого дня війни ми з ним працюємо у тісній співпраці, спільно піклуємось про черкащан і переселенцями, тобто тими людьми які на сьогодні потребують більшої опіки. Ми ж опікуємось жителями Черкас, Черкаського району та гостями, тими, хто приїхав до нас з регіонів України де йдуть бойові дії, а також абсолютно усіма, хто до нас звертаються. Сьогоднів ми у Черговий раз отримуємо речі для чоловіків, жінок та дітей, продукти харчування тощо, – голова Черкаської мівської організації «Червоний хрест» Людмила Савченко.

Читати по темі:

Гуманітарна допомога з Італії прибула до Черкас від асоціації “МАЛЬВЕ Україна

Черкаський «Червоний хрест» отримав з Італії продукти, засоби гігієни та солодощі

Черкаська обласна лікарня отримала медикаменти з Італії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *