Гуманітарну допомогу для Харкова відправили черкаські волонтери

Продукти харчування, засоби гігієни, дитяче харчування тощо відправили волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» на допомогу жителям Харівської області.

Як повідомила журналістам City News засновник і очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, днями вона отримала запит від начальника Харківської  обласної військової адміністрації з проханням надати гуманітарну допомогу Харківщині, яка потерпіла від російської агресії.

– Наш «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» відгукнувся на прохання і надіслав до Харкова посильну допомогу. Допомогти Харківщині дало можливість те, що  протягом останніх кількох днів  «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» отримав гуманітарну допомогу з Італії та Польщі. Тож ми поділились з харків’янами тими товарами, які нам надіслали італійські та польські благодійні та волонтерські організації, – прокоментувала Інна Бандура.

Також, з її слів відомо, що на потреби населення Харківщини  волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» оголосили кампанію по збору медикаментів. City News бере на себе місію висвітлювати те, як буде йти кампанія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *