На передову черкаські волонтери передали гуманітарку з Німеччини

Захисникам України на передову передали частину гуманітарного вантажу, що прибув з Німеччини волонтери “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”. Солдатам на фронт відправили продукти харчування дового зберігання та багато інших речей, необхідних у побуті.

Про це повідомляють журналісти City News. Вони постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» тому їм вдалось поспілкуватись з фронтовиком з позивним “Прапор”.

– Доброго дня! Ми дуже вдячні черкащанам за підтримку військових, які воюють на Східному фронті, тримаючи оборону від усіх окупантів. Ми отримали багато харчів, консервації і це поїде на різні ділянки фронту. Це дуже вагома підтримка для наших бійців. Слава Україні!,- сказав “Прапор”.

Днями «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» отримав партію гуманітарної допомоги з Німеччини. Нині волонтери Пункту сортують, та передають все необхідне українській армії.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня війни. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Читати за темою: Автопоїзд з гуманітаркою з Німеччини прийняли черкаські волонтери з «Хрещатик Сіті»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *