Допомогу Бучі, Гостомелю та Ірпеню відправили черкаські волонтери «Хрещатик Сіті» фото

Допомогу у вигляді продуктів харчування, медичних засобів, засобів гігієни і т. ін. потерпілим від російського геноциду жителям Бучі, Гостомеля та Ірпиня надіслали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це повідомили журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

М’ясну консерву, консервовіані супи, макаронні вироби, крупи, нещодавно отримані у якості гуманітарної допомоги з Німеччини, а також різні необхідні у побуті речі домашнього вжитку, серед яких газова плита на дві конфорки та балон для скрапленого газу, направили волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» жителям Бучі, Гостомеля та Ірпиня.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нового вторгнення рашистських військ в Україну, яким рф розпочала повномасштабну війну в Україні. Створила і очолила Центр, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Той жах, що пережили жителі окупованих міст Київщини бачив весь світ. Українцям співчувають у країнах Європи. наш «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» має партнерів за кордоном, які допомагають збирати гуманітарну допомогу. Одним із таких партнерів є італійська асоціація “МАЛЬВЕ Україна” (м.Верона). Разом з ними ми формуємо так звані “бокси життя”. До них входять консервовані фабричним способом продукти, які можна їсти без приготування, засоби гігієни та набір медикаментів. Тож їх ми передали жителям Бучі, Гостомеля, Бородянки, Ірпеня. Нині дол Черкас прямує 5 тон гуманітарного вантажу, зібраного асоціацією “МАЛЬВЕ Україна”. Активними у сенсі збору гуманітарної допомоги є і черкащани. Буквально з першого дня роботи нашого волонтерського центру черкащани приносили сюди все, що необхідне для переселенців і армії. Газові балони і плити для приготування їжі принесли наші черкащани, – розповіла Інна Бандура.

– З початку війни ми допомагаємо військовим і цивільним. Вже декілька машин відправили на Харків, Чернігів. Наші військові на лінії розмежування у Херсонській і Миколаївській областях просили передати деякі речі. Зараз ми працюємо над тим, щоб налагодити постійні поставки необхідних речей.Ми співпрацюємо з нашими побратимати-волонтерами у тих районах, вони присилають нам список того, що необхідно для тих чи інших територій. Сьогодні їдемо у міст Буча, Ірпінь, Гостомель, Бородянка. Там катастрофа: немає світла, води, газу і приготування їжі для них – це великий квест. Людям, яким немає, на чому готувати, ми веземо газові балони, невеличкі плити, генератори, а також набір інструментів – пилки і сокири для дров, батарейки, ліхтарі, каністри з бензином для генераторів. А ще веземо туди бутильовану питну воду, продукти харчування, корм для тварин. Нині такий час, що кожний громадянин волонтер – хтось відвозить, хтось збирає. Я вдячний кожному. Допомагають усі і ми всім дуже вдячні, – сказав депутат Черкаської міськради Сергій Кудактін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *