У Черкасах до Великодня продаватимуть паски та збиратимуть кошти для військових

Наближається одне із найбільших релігійних свят – Великдень. Проте, цьогоріч цей день навряд чи можна буде назвати святковим: усіх українців об’єднає не святковий стіл, а надзвичайно потужне та підкріплене молитвою бажання миру і швидкого закінчення війни.

Про це інформують у Черкаській міській раді.

У Черкасах вже знайшли прихисток майже 14 тисяч вимушених переселенців, а тисячі наших сусідів, друзів, однокласників, колег, рідних та близьких захищають Батьківщину. Наразі всім їм потрібна допомога та підтримка. Саме тому за ініціативи міського голови Анатолій Бондаренко і Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради в нашому місті відбудеться Благодійна акція «Великдень-2022».

Спеціально для його проведення професійні кухарі черкаських закладів освіти виготовлять 2 тисячі смачних пасок, які продаватимуть на чотирьох різних локаціях:

?21 квітня, 12:00 – ТРЦ «Любава»,
?21 квітня, 12:00 – площа ЦДЮТ,
?21 квітня, 12:00 – площа біля кав`ярні «Фабрика кави» (вул. ?Сумгаїтська,39),
?21 квітня, 15:00 – сквер «Юність».

Ярмарок відбудеться символічно у «чистий четвер» – день коли за традиціями українські господині випікають паски, і всі черкасці та гості нашого міста, яких ми радо зустрічаємо та приймаємо, зможуть не лише підготуватись до свята придбавши смаколики, але й одночасно зробити добру справу.

Одразу після завершення ярмарку всі кошти будуть передані на потреби ЗСУ.

«Наша єдність, підтримка один одного та готовність дати гідну відсіч агресору – це наша сила, – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко. – У кожного зараз свій фронт і кожен на своєму місці може зробити все можливе й навіть неможливе для нашої Української перемоги».

«Ми щодня показуємо нашу неймовірну здатність об’єднуватись, тому я запрошую бажаючих долучитись до цієї благодійної акції», – зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

За більш детальною інформацією про акцію можете слідувати на сторінці Черкаси у Фейсбук або Інстаграм (@ilovecherkasy).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *