Старлінк солдатам на фронт з Черкас передала команда волонтерів «Хрещатик-Сіті»

Окопні свічки, намет з буржуйкою, а тепер і старлінк для однієї із військових частин, які б’ють російських окупантів на одній із ділянок фронту передала команда волонтерів Благодійного фонду «Хрещатик-Сіті».

Допис про це на власній сторінці у соцмережі «Фейсбук» опублікувала очільниця БО «БФ «Хрещатик-Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура:

«Зі мною все гаразд» – всі, у кого рідні та близькі люди зараз знаходяться в пеклі війни, знають вагу такого повідомлення. Коли ти його отримуєш, то немов видихаєш з полегшенням. Це дуже важливо – тримати зв’язок! Тому цьогорічні валентинки від БО «БФ Хрещатик-Сіті» разом із старлінком адресовані нашим захисникам».

Вона ж розповіла про те, як зав’язалась співпраця із цією військовою частиною.
… Початок історії поклав цікавий випадок…

… БО «БФ «Хрещатик-Сіті» працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну. Волонтрська команда Фонду допомагає українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. Восени минулого року у офіс фонду завітав військовослужбовець з дружиною і дітьми. Його дружина одна з тих мам, яких обслуговує Дитячий благодійний центр допомоги. Тоді його підрозділ дуже потребував окопних свічок, і волонтери БО «БФ «Хрещатик-Сіті», звісно ж дали їх.
З тих пір Фонд всіляко підтримує згадану частину.
Не так давно волонтерви Фонду власним коштом придбали намет і буржуйку для бійців цієї частини. А нині ж, отримавши від них відповідний запит, відправили солдатам старлінк.

Довідка «City News»:
БО «БФ «Хрещатик-Сіті» працює з перших днів відкритого вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик-Сіті», депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик-Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які знаходяться на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *