Ліки з Німеччини активіст передав черкаським волонтерам «Хрещатик Сіті»

Набір ліків, придбаних українцями, що проживають у Німеччині в черговий раз передав волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» черкаський волонтер-одинак Олександр ШИШКІН.

Про це повідомляють журналісти City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Дякуючи тому, що у мене є родичі та знайомі у Німеччині, маю змогу отримувати звідти медичні препарати, які вони купують, збираючи кошти серед людей, що є у колі їх спілкування. Зазвичай це маленькі партії, такі, які, відповідно до німецького законодавства можуть придбати приватні особи. З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вирішив для себе, що не можу сидіти склавши руки. Досвід і здоровий глузд підказують, що найефективніша допомога є тоді, коли кожний громадянин робить для перемоги те, що він уміє якнайкраще, – розповів Олександр Шишкін.

До набору ліків від себе для потреб ЗСУ та переселенців Олександр Шишкін додав ще запас чаю та солодощів.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня нового вторгнення рашистських військ в Україну, яким рф розпочала повномасштабну війну в Україні. Його створила і очолила , керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед небайдужих громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами.

На фото: волонтер “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” Аліна Лісняк, Олександр Шишкін та його син Арсен

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *