Подарунки від черкаських волонтерів “Хрещатик Сіті” для фронтовиків повезуть “Койоти”

Продукти, консервовані супи, взуття, карімати на потреби українських захисників незабаром поїдуть на передову, де війська російських окупантів стримують бійці з Черкащини.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», повідомив волонтер з групи “Койот” Юрій КУЛИК.

– Плануємо чергову поїздку на Східний фронт у ті місця де з ворогом воюють наші черкащани. Провідаємо земляків і підтримаємо фронтовиків, – розкрив мету поїздки лідер волонтерськї організації «Койот» Юрій Кулик.

Волонтерською діяльністю «Койоти» займаються ще від самого початку російської агресії проти України, з 2014 року.  

За вісім років війни «Койоти» здійснили сотні поїздок до бійців ЗСУ, які захищають Україну на лінії фронту і перевезли солдатам десятки тон продуктів, смаколиків та інших потрібних для солдат предметів.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *