Їжу для жителів Харківщини передали черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Продукти з «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» шполянські волонтери ГО «Цитадель» передадуть у Харків для українських військових та населення.

Про це журналістам City News, які постійно чергують  у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» повідомив представник ГО «Цитадель» волонтер Олександр.

– Громадська організація «Цитадель» (м. Шпола) отримали продукти, у тому числі консервовані супи з Німеччини від волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» для подальшої передачі у Харків. Зараз плануємо поїздку у Харків та по Харківській області. Якщо буде можливість, то передамо продукти напряму військовим, а якщо ні, то у якості благодійної допомоги будемо роздавати жителям Харківщини, – пояснив волонтер.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян  і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *