У Черкасах роздали “бокси життя” від італійської асоціації “МАЛЬВЕ Україна”



Роботу щодо розподілення “боксів життя” між родинами переселенців завершив «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Всі “лайф бокси” вже передані родинам, які цього потребували. Зібрала та передала їх в Україну партнер волонтерського центру “Хрещатик Сіті” італійська благодійна асоціація «МАЛЬВЕ Україна» (м.Верона)

Про це журналістам “City News” розповіла керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», засновник і очільник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», вона ж співавтор ідеї створення “лайф боксів” Інна Бандура.

– Ідея створення лайф-боксів і поширення їх серед переселенців, як бачимо, виправдала себе цілком і повністю. Це дозволило надавати оперативну допомогу багатодітним родинам переселенців, або тим у складі яких є особи з інвалідністю. Створити такі набори продуктів – спільна ідея черкаських волонтерів «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та італійської асоціація з міста Верона “МАЛЬВЕ Україна”, – зазначила вона.

Щоб максимально охопити громадян, які найбільше потребували допомоги, «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» спільно з заступницею міського голови Мариною Гаркавою та Гуманітарним центром Черкаської міської ради запровадили сертифікати на отримання гуманітарної допомоги і у тому числі “боксів життя”. Формували ж їх так, щоб у кожному були продукти і речі найнеобхідніші для життя людини.

– У лайф-бокс входив набір продуктів, ліків і засобів гігієни з переліку найпотрібніших для сімей, які через війну втратили все, і опинились у вкрай скрутному становищі. Впевнена, що завдяки нашим “боксам життя” нам вдалось вберегти від голоду і скрути багато родин. Цілком очевидно і те, що потрібно продовжити цю роботу і у подальшому, – підкреслила Інна Бандура.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти Україні. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Цей центр користується авторитетом серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Волонтерка “Пункту благодійної допомоги” Аліна Лісняк передає переселенцям “бокси життя”.
“Лійф бокс” – реальна допомога переселенцям

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *