Шполянські волонтери повезли гуманітарний вантаж у Запоріжжя для біженців із Маріуполя

Врятовані з руїн “Азовсталі” переселенці із Маріуполя прибувають до Запоріжжя по 100-200 осіб на день. Для підтримки цих людей шполянські волонтери із ГО “Цитадель” готують гуманітарний вантаж.

Про це журналістам “City News”, які постійно чергують у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», повідомив представник ГО “Цитадель” Олександр СІМАК.

Від волонтерів “Пункту благодійної допомоги “Хрещатик Сіті” отримали дитяче харчування, памперси, одяг для того, щоб передати сім’ї пепреселенців із Херсона, яка нині прорживає у місті Шпола. Також формуємо гуманітарний вантаж, а це їжа, одяг, і питна вода для біженців із Маріуполя, які на даний час перебувають у Запоріжжі, – зазначив він.

“Пункт благодійної допомоги “Хрещатик Сіті”, що у Черкасах, діє з першого дня повномасштабної війни, яку рф розв’язала проти України. Його створила і очолила, керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Він має авторитет серед громадян і благодійних організацій, і у рамках взаємодопомоги співпрацює з іншими волонтерами і волонтерськими центрами, у тому числі і зарубіжними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *