Мінеральну воду і засоби гігієни передала у Черкаси  «МАЛЬВЕ Україна»

Чергову партію допомоги від асоціації «МАЛЬВЕ Україна» (м.Верона, Італія) отримали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», які разом з іншими підтримують ЗСУ.

Про це журналістам «City News» повідомила керівник і засновник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Велику партію дуже якісної, природної, мінеральної, бутильованої води та засобів гігієни до «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» надіслала асоціація «МАЛЬВЕ Україна». Ця благодійна організація підтримує нашу країну буквально з перших днів повномасштабного вторгнення окупантів. За цей час «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» отримував від асоціації «МАЛЬВЕ Україна» різну гуманітарну допомогу. Це були медичні препарати, дитяче харчування, засоби гігієни, одяг. Отримане волонтери Пункту направляють українськи захисникам та у медичні заклади, – зазначила керівник волонтерської структури.

Довідка:

S.Pellegrino — натуральна мінеральна вода, яка беруть природних джерел у  Валь-Брембані, що в районі Сан-Пеллегріно-Терме, біля підніжжя італійських  Альп. Вода S.Pellegrino збагачена мінеральними солями і мікроелементами, включно з кальцієм і магнієм.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *