Їжу з Черкас відправили бійцям славетної бригади

Консервовані супи, рибні і м’ясні консерви, макарони, питна вода у пляшках та засоби гігієни волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» відправили бійцям однієї української бригади, яка воює з загарбниками з 2014 року.

Про це журналістам «City News» повідомив волонтер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Ігор Ясильківський.

– Набір продуктів та інших необхідних у побуті речей для бійців цієї знаменитої, прославленої у боях із російським загарбниками української військової частини ми сформували з тієї гуманітарної допомоги, який зібрали і відправили до Черкас Григорій Кох (Верємєєв) та Абдулгані Тургут. Хоч обидва проживають у німецькому місті Нойруппін (земля Бранденбург) вони з перших днів вторгнення російських загарбників привозять до Черкас гуманітарну допомогу, які самі і збирають у своєму регіоні, – прокоментував Ігор Ясильківський.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

З ліва на право: Абдулгані Тургут, Ігор Ясильківський, Григорій Кох (Вєрємєєв)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *