Черкащанин накинувся на продавчиню, яка не продавала горілку в борг

Подія сталася 17 липня близько 14:00 години. Невідомий чоловік зайшов до магазину, що на вулиці Великій Фонтанній в Умані. Він почав просити продавчиню дати в борг горілку однак, жінка відмовила та попросила покинути приміщення. Чоловік вийшов, та за кілька хвилин повернувся й накинувся на продавчиню.

21-річній уманчанці вдалося вирватись з рук нападника та втекти. Вона одразу викликала поліцію. Ще до прибуття правоохоронців правопорушник встиг перекинути касу-сейф та пограбувати магазин. Після чого, зник у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події та вилучила речові докази. Поліцейські реагування патрульної поліції у той час обстежували вулиці й перевіряли осіб, що підпадали під орієнтування.

40-річного чоловіка, що вчинив правопорушення вдалося встановити. Його затримали у процесуальному порядку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Дії затриманого слідчі кваліфікували за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі зловмиснику вже повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

За скоєне підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

ЗА інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *