Поліція разом із небайдужими громадянами розшукали 10-річного хлопчика


Малолітній зник вранці. Його шукали рідні, поліція та жителі села Велика Севастянівка Уманського району. Хлопчика знайшли завдяки спільним зусиллям.

Повідомлення про зникнення 10-річної дитини надійшло до поліції Уманщини об 11:00 годині. Бабуся розказала, що онук пішов з дому близько 08:00 години ранку. Вона спочатку сама шукала малого та зрозуміла, що без допомоги поліцейських їй не впоратись.
На пошуки хлопчика було орієнтовано особовий склад районного управління поліції та відділення поліцейської діяльності №3 з-поміж ювенальних інспекторів, дільничних офіцерів, працівників сектору реагування патрульної поліції та кінолога зі службовим собакою. Також, правоохоронцям допомагали шукати небайдужі громадяни та працівники органу місцевого самоврядування.
Завдяки спільним зусиллям хлопчика знайшли на сусідній вулиці, де він від усіх ховався. На щастя, жертвою злочину малолітній не став та не потрапив у лиху ситуацію.
Поліцейські провели з родиною профілактичну бесіду.
Дякуємо всім за небайдужість та допомогу. Об’єднавшись, ми разом зробили важливу справу — повернули дитину рідним.
Батьки, наполегливо просимо, вчіть дітей правильно діяти у надзвичайних ситуаціях. Розкажіть, яка б прикрість не трапилась, якщо вас немає поруч — поліцейський може прийти на допомогу.

Про це інформує Поліція Черкащини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *