Черкащани підтримують, чим можуть, родини переселенців

Триває п’ятий місяць героїчної опору українців новому вторгненню рашистських убивць. З його початку Черкаси прихистили десятки тисяч переселенців з тих регіонів, де йдуть бої. А черкасці ж не припиняють підтримувати родини переселенців тим, чим можуть.

Приклади такого піклування про ближніх, які через навалу орди кровожерливих орків втратили все, щодня бачать волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

– Горджусь своїми земляками і шаную їх за людяність, милосердя, бажання допомогти нужденним та їх прагненням підтримувати один одного і спільно боротись за перемогу. Вони скромно, не афішуючи своєї благодійності збирають все необхідне для армії і переселенців. Саме такі черкащани приносять у наш Фонд добротний одяг для дітей і дорослих, дитячу їжу, діляться з переселенцями тим, що мають. Ось і зараз до Центру допомоги вагітним і мамам, які мають малюків до двох років, прийшов підприємець із ТРЦ «Хрещатик Сіті» і приніс кілька пакунків дитячого одягу у хорошому стані. А він дійсно потрібний клієнтам Центру, яким опікується наш Фонд, – розповіла журналістам «City News» керівниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Він і розповів журналістам про важливість взаємодопомоги і мотиви свого вчинку.

– Війна зачепила всіх українців. Навколо нас багато співвітчизників, які через вторгнення орків втратили домівку. Багато родин мусили рятуватись, покидаючи рідні місця не взявши з собою нічого. І ми повинні їм допомагати. Бо українці – це одна  велика і дружна родина. Тільки разом вистоїмо, – сказав підприємець, який не захотів бути названим.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *