Їжу і мінеральну воду волонтери доправили фронтовикам

Продукти тривалого зберігання і цілющу мінеральну воду волонтери з ГО «Койот» доправили військовим, які нині перебувають на одній із ділянок фронту.

Про це журналістам «City News» повідомила керівниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– Продовжуємо передавати солдатам допомогу, передану благодійниками, і у тому числі іноземними. Цього разу у складі вантажу консервовані продукти і бутильована мінеральна вода. Місію по доставці вантажу за призначенням взала на себе ГО «Койот» – традиційний партнер нашого Благодійного фонду. Вже вкотре за останні місяці безстрашні хлопці  з «Койоту» доправляють продукти і все необхідне для українських захисників безпосередньо на лінію фронту. Вони пара днів тому взялись відвезти бійцям їжу і воду, і ось вже відзвітували про виконання місії. Разом переможемо, – прокоментувала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *