Черкаська волонтерка відгукнулась на заклик Центру допомоги мамам малюків

Дитяче харчування, одяг, соски, пляшечки і різні дрібні, але незамінні речі для найменших дітей,від волонтерки отримав БО «БФ «Хрещатик Сіті», який опікується Центром допомоги вагітним і мамам дітей віком до двох років.

Допомогу Фонду надала, підприємець, а від початку вторгнення окупантів – волонтер Альона Шапаренко.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

До початку повномасштабного вторгнення рашистських окупаційних військ в Україну підприємиця працювала у сфері енергетики. Однак розгортання війни змусило її переглянути пріоритети та змінити стиль життя.

–  До вторгнення займалась опалювальними системами, не волонтерила. Але події 24 лютого круто змінили життя всіх українців. Хочу щоб наша Україна залишалас і вільною незалежною державою, тому включилась у волонтерський рух. Нині співпрацюю з багатьма гуманітарними фондами, частину речей закуповую сама за власний рахунок. Почула про те, що у безкоштовному магазині для мам та вагітних закінчуються запаси, тож привезла дитяче харчування і одяг для малят до року, різні пюре для дітей. Для найменших діток також передала візочок, соски, пляшечки – ті речі, які дуже потрібні. Частину з того, що зараз передала, дали благодійники з Мукачево, решту придбала за власні кошти, – розповіла Альона Шапаренко.

Підприємиця і волонтерка вже кілька місяців співпрацює з БО «БФ «Хрещатик Сіті». Тому не змогла стояти осторонь, коли її партнерам необхідно було надати допомогу.

 – Альона Шапаренко – надійний і традиційний партнер БО «БФ «Хрещатик Сіті». За її допомоги Фонд передавав продукти і все необхідне у військові частини, що знаходяться на передовій фронту. Також Альона підтримує наш Центр допомоги вагітним і мамам малюків, куди передавала і солодощі, і дитяче харчування і одяг, – прокоментувала керівниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам, які виховують дітей віком до двох років, який взяв на обслуговування понад 150 переселенок та черкащанок даної категорії, що потребують допомоги.

Читати за темою:

Черкаські підприємці передали у безкоштовний магазин для мам іграшки і смаколики

До фронтовиків з Черкас поїхала допомога, зібрана волонтерами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *