Бойовий прапор черкаським волонтерам подарували військові з фронту

Бойовий прапор з фронту, з подяками та побажаннями від українських воїнів, які нині протистоять рашистським загарбникам на фронті, отримали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Прапор подяками та побажаннями нам передали українські захисники на знак подяки за те, що наш Фонд з перших днів вторгнення загарбників підтримує Збройні Сили України усіма можливими способами. Прапор нам привезла партнер Фонду – волонтерка з Тального Альона Мельник, за що їй ми дуже вдячні. Вона представляє на Черкащині «Громадську організацію «Буковинсько-Галицький Курінь Січовиків «Едельвейс». Завдяки невтомній праці Альони, Фонд передавав і передає українським захисникам їжу, ліки, воду тошо. Нині важко навіть сказати, скільки різних продуктів, амуніції, спорядження, ліків та медичних засобів надав українським військовим БО «БФ «Хрещатик Сіті». Ми це робили, робимо і будемо робити й надалі. Разом переможемо!, – прокоментувала вона.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Читати за темою: Бойовий прапор черкаським волонтерам подарували військові

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *