Черкаський Центр допомоги матерям поповнив запаси харчів і памперсів

Памперси та дитяче харчування для підтримки клієнтів Центру допомоги вагітним та матерям, які виховують малюків до двох років передав заступник голови Черкаської обласної ради Сергій Лісовий. Відтак він істотно поповнив запаси волонтерської структури, яка опікується маленькими переселенцями.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Щиро дякую заступнику голови Черкаської обласної ради Сергію Лісовому, який регулярно привозить до Центру дитяче харчування та засоби гігієни. Впевнена, що цьому подарунку дуже зрадіють жінки, яких наш центр взяв на постійне обслуговування. Сергій Лісовий – один з тих небайдужих громадян, який з власної ініціативи та за свої кошти підтримує найменших українців, – підкреслила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *