Українським військовим з Черкас передали привіт і тушонку

Партію м’ясної консерви БО «БФ «Хрещатик Сіті» дням передав бійцям однієї з військових частин Збройних Сил України, які захищают східні рубежі нашої Вітчизни.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Днями до Благодійного фонду «Хрщатик сіті» звернулась волонтерська організація БФ «Брама Україна» з проханням дати їм партію м’ясної консерви для однієї з військових частин української армії. Після підготовки відповідної документації допомогу для захисників передали волонтерам «Брами Україна». Переконані, що незабаром вантаж доправлять до адресата, – зазначила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *