У центрі реабілітації для осіб з інвалідністю провели свято до 1 вересня

За ініціативи заступниці міського голови Марини Гаркавої для майже чотирьох десятків вихованців Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю “ЖАГА Життя” влаштували запальне свято до Дня знань. Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Дітей розважали конкурсами, пізнавальними та рухливими іграми постійні друзі та партнери з ВиВа Праздник, а також за підтримки міської влади привітали солодкими подарунками та наборами канцтоварів для навчання.

– Надзвичайно рада, що попри все нам вдалося сьогодні зустрітися тут і відзначити початок нового навчального року спільним святом, сповненим віри, натхнення та патріотизму. Щиро бажаю, щоб в нас було менше тривог і ви могли частіше разом збиратися, проводити цікаві заняття та насолоджуватися спілкуванням і розвитком, який ви можете отримати в нашому центрі «Жага Життя». Я щиро дякую всьому колективу, який дуже старається, аби діткам було затишно, комфортно й тепло в нашому центрі. Тож у добру путь – до нових знань! – привітала вихованців «Жаги Життя» Марина Гаркава.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *