Сьогодні у Черкасах в останню путь проведуть військового, який віддав життя за Україну

Війна з рашистськими загарбниками продовжує свої криваві жнива. Мабуть в Україні вже не залишилось сім’ї, у яку б збройна агресія путінської росії не принесла лиха.

Велике горе спіткало родину керівниці ТРЦ «Хрещатик Сіті», очільниці Благодійного фонду БО «БФ Хрещатик Сіті» Інни Бандури.

У боях за волю і незалежність України  обірвалось життя її брата, офіцера Збройних Сил України Геннадія Міхеля.

– Клята війна забрала його життя…Він був справжнім офіцером і загинув боронячи Україну на полі бою. Я не можу повірити, що більше не почуютвій голос і не побачу тебе. В останньому повідомлені ти обіцяв мені подзвонити…я досі чекаю на твій дзвінок, мій найкращий в світі старший брат, – написала у «Фейсбук» Інна Бандура.

Прощання з полеглим Героєм – Геннадієм Міхелем відбудеться сьогодні в 11.30 біля будинку трауру (Черкаси, бул Шевченка,155) відбудеться.

Колектив ТРЦ «Хрещатик Сіті» та команда волонтерів Благодійного фонду БО «БФ Хрещатик Сіті» глибоко сумують з приводу тяжкої втрати і висловлюють співчуття родині Інни Бандури з приводу загибелі брата.

Новітня війна, яку проти України розв’язав кремлівський карлик  продовжує збирати криваву данину. За незалежність гинуть кращі сини і доньки України.

Не так давно Черкащина попрощалась із полеглим у боях солдатом ЗСУ, чоловіком  волонтерки з Тального Альони Мельник – Олексієм Мельником.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *