Атракціони парків Черкас можуть працювати і взимку

Приходити у парки Черкас та отримувати позитивні емоції під час розваг на паркових атракціонах можна упродовж всього року, – про це кажуть працівники КП «Дирекція парків».

КП «Дирекція парків» нині активно готується до зимового сезону. Утім, як зауважують працівники комунального підприємства, будь-яка пора року чи навіть війна – не привід, щоб відмовляти собі і рідним у маленьких радощах, адже вони дають нам силу жити і боротись далі.

За словами директора підприємства Геннадія Шевченка, користуватись атракціонами парку можна навіть взимку, правда не щодня, а лише тоді, коли роботу атракціонів дозволяють погодні умови.

– Паркові атракціони працюють не лише у теплий період року, але й взимку. Однак зимовий режим відрізняється від літнього, бо, відповідно до правил  безпечної експлуатації атракціонів, вмикати їх можна лише за чітко визначеної температури зовнішнього середовища, – пояснив журналістам «City News» директор КП «Дирекція парків».

Тим часом, механік атракціонів «Дирекції парків» радить черкащанам не відмовлятись від таких радощів і приходити в парки, щоб покататись на Колесі огляду та розважитись інших атракціонах. Це сприяє психологічному відпочинку і не дорого.

Юрій Ковтонюк, механік атракціонів «Дирекції парків», на підприємстві працює другий рік, а на вказаній посаді – з травня цього року.

«Разом у двох парках ми маємо десять атракціонів. Із найсучасніших – колесо огляду та два дитячі потяги. Проте відвідувачі дуже люблять усі наші атракціони. – розповідає про ділянку власної відповідальності Юрій Ковтонюк. – Тому маємо ретельно слідкувати за усім господарством».

Пану Юрію подобається, що в паркових атракціонів склалась ціла група постійних відвідувачів, які регулярно приходять сюди відпочивати з друзями чи з дітками.

«За час моєї роботи, приємно, особливих зауважень від відвідувачів не було. Наші працівники завжди зустрічають із усмішками, завжди з хорошим настроєм, а це – головне, бо ми тут, щоб дарувати щасливі емоції всім, хто прийшов».

Як каже механік атракціонів, ціни на розваги в черкаських парках також приємні і посильні.

«Наприклад, прокататись на колесі огляду для дорослого коштує 50 грн., а для дитини – 30 грн., а дітки до 3 років – безкоштовно. І кататись можна незалежно від того, скільки людей купили квиточки. Не треба чекати. Для сімей з дітками це важливо, думаю», – наголошує пан Юрій.

Тому він запрошує черкасців не відмовляти собі у маленьких радощах, бо під час війни це особливо важливо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *