Черкаські школярі зібрали корм для безпритульних чотирилапих у Херсоні

Близько ста кілограмів корму для тварин зібрали учні 12-ї, 26-ї та 28-ї черкаських шкіл. Цей корм у складі гуманітарного вантажу найближчим часом передадуть у звільнений Херсон.

Про це дізнались журналісти «City News» від активу черкаських школярів.

– Нещодавно ми завершили акцію «Поділимося теплом наших сердець» – збір речей для Збройних Сил України. Нині, у рамках акції «Подаруй мені зиму», наші школярі зібрали корм для вуличних тварин, що залишились без людської турботи у прифронтових зонах, – розповіла заступник директора з виховної роботи  ЗОШ №12 Людмила Ткаченко.

З її слів учні школи системно проводять акції, покликані допомогти тим, кому вкрай важлива ця допомога. Адже це дає можливість дітям ще зі шкільної парти долучитися до позитивних перетворень світу, які залежать від зусиль кожної людини.

– Такі акції стимулюють долучатись до вирішення глобальних проблем,  виходити за рамки звичайних шкільних завдань, ставати уже сьогодні частиною активу, що змінює світ на краще, – переконана учениця 11-А класу  ЗОШ №12, активістка   Учнівської міжпарламентської  асамблеї Дарина Лишко.

– У рамках акції  «Подаруй мені зиму», за зовсім невеликий термін, було зібрано до 100 кілограмів корму  для тварин, що допоможе пережити їм зиму, –  розповіла голова Учнівської міжпарламентської асамблеї (об’єднує усі школи міста) Анна Кравченко.

Як відомо, акцію черкаські школярі ініціювали для допомоги черкаським бабусям та дідусям, які опікуються вуличними тваринками. Тепер же вирішили розширити її межі та направити допомогу туди, де це найпотрібніше зараз. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *