У Черкасах попрощалися із поліцейськими, які померли від поранень

Назавжди в строю: На Черкащині попрощалися з двома правоохоронцями, які померли від тяжких поранень. Про це інформують у обласному управлінні Національної поліції.

Уся поліцейська родина та сотні черкащан прощалися зі старшим сержантом поліції Віктором Мазуренком водієм взводу № 1 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області та лейтенантом поліції Михайлом Пустовітом інспектором взводу № 2 роти № 2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області, які підірвалися на ворожих мінах у Херсонській області.

Тоді під час проведення стабілізаційних заходів четверо поліцейських загинули, ще четверо отримали тяжкі поранення. Десять днів лікарі робили все можливе, щоб врятувати життя наших колег. Однак доля вирішила інакше. 16 грудня у лікарні їхні серця зупинились…

Без синів залишились батьки, без чоловіків – дружини, без батька – троє діточок Михайла та двоє діток Віктора. Колектив поліції Черкащини знов у скорботі…

Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким померлих колег.

Вічна пам’ять! Герої не вмирають, вони залишаються в наших серцях й несуть службу в Небесній варті”, – ідеться у повідомленні поліції на сторінці у фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *