Резервним живленням мають намір забезпечити світлофори у Черкасах

Забезпечити світлофорні об’єкти, що регулюють рух автомобілів на вулицях обласного центру цілком можливо. Це слідує з відповіді секретаря Черкаської міськради на запит депутата Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інни Бандури.

Журналісти «City News» раніше інформували читачів про депутатський запит, який на ім’я міського голови Черкас подала депутат Інна Бандура з вимогою забезпечити резервним живленням світлофорні об’єкти Черкас з метою забезпечення безпеки руху.

Приводом звернутись із такою вимогою стало різке підвищення небезпеки вуличного руху через регулярні відключення електропостачання у Черкасах, спричинені рашистськими атаками на об’єкти критичної інфраструктури країни.

Днями депутатка отримала відповідь на свій запит від виконавчого комітету Черкаської міської ради, за підписом секретаря ради Юрія Тренкіна.

Цитуємо документ (зі скороченням):

«На протокольне доручення від 01.12. 2022 № ПД-9-965щодо встановлення автономного живлення на світлофорних об’єктах м.Черкаси…, повідомляємо, що … З метою забезпечення безпеки дорожнього руху, зменшення аварійності та належної роботи світлофорних об’єктів, департамент житлово-комунального комплексу надасть пропозицію до бюджету 2023 року щодо забезпечення резервним живленням світлофорів, в першу чергу на перехрестях з найбільшою інтенсивністю руху».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *