У Черкасах просять голову ОВА скоротити комендантську годину у новорічну ніч

Пропозицію скоротити комендатську годину у Черкасах у новорічну ніч озвучили депутати Черкаської міської ради під час пленарного засідання сесії ради.

Про це з сесійної зали Черкаської міської ради повідомили журналісти «City News».

Так, депутат Сергій Кудактін фракції «Європейська солідарність» виступив із пропозицією звернутись до начальника  Черкаської ОВА Ігоря Табурця, щоб той розповів, чи не буде пом’якшено комендантську годину в Новорічну ніч. Депутат вважає доцільним зробити перерву у комендантській годині з 2.00 до 3.00.

За словами секретаря міської ради Юрія Тренкіна, начальнику військової адміністрації направлять лист з проханням дати роз’яснення.

Нагадаємо, кілька днів тому, на офіційному сайті Черкаської міської ради було зареєстровано петицію про відтермінування початку комендантської години у Новорічну ніч.

«Прошу розглянути можливість відтермінування початку комендантської години встановивши початок о 01-00 по 05-00 у Новорічну ніч, фактично зменшивши її дію на 2 години з 31.12.2022 по 01.01.2023, що дало б змогу людям зустріти Новий Рік з родиною, батьками і встигнути повернутися до себе додому до початку комендантської години», – йде мова у петиції.

Колеги з інших видань промонітроили ситуацію у інших містах України і з’ясували, що у столиці та в Київській області комендантська година діє з 23:00 до 05:00.

В інших регіонах є такі терміни:

Вінницька область — з 00:00 до 05:00.
Волинська область — з 00:00 до 05:00.
Донецька область — з 21:00 до 05:00.
Житомирська область — з 0

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *