У Черкасах судитимуть організаторів підпільних азартних ігор

Прокурорами Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо організованої злочинної групи, члени якої на території м. Черкаси незаконно організовували та проводили азартні ігри (ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 203-2 КК України). Про це повідомила пресслужба прокуратури Черкаської області.
За даними слідства учасники злочинного угруповання всупереч вимогам чинного законодавства організували незаконний доступ до азартних ігор в 3 приміщеннях, розташованих у місті Черкаси, з використанням персональних комп’ютерів та мережі Інтернет.
За клопотаннями сторони обвинувачення організатору злочинної групи та його пособнику судом обрано запобіжні заходи у вигляді застави на суму 234 тис. грн та 198 тис. грн відповідно, щодо виконавця – особисте зобов’язання.
Санкція ч. 2 ст. 203-2 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу на суму від 680 тис. грн до 850 тис. грн.
Діяльність злочинної організації припинена працівниками прокуратури спільно з працівниками ЧРУП ГУНП в Черкаській області та Управління СБ України в Черкаській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *