Теплі «конверти» з Латвії дають переселенцям волонтери «Хрещатик Сіті»

Продукти, дитячі рюкзачки з канцелярськими наборами та теплі спальні мішки для дітей віком від нуля до 10 років, так звані «конверти» родинам переселенців роздають волонтери «БФ «Хрещатик Сіті»

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

«City News» вже інформувало читачів про те, що днями до Черкас з Латвії повернулась делегація БО «БФ «Хрещатик Сіті», яка привезла благодійну допомогу. Цього разу латиші передали до Черкас продукти швидкого приготування, дитячі спальні мішки, засоби гігієни та канцелярське приладдя. Все це зібрали юні жителі латвійського міста Смілтене – учні школи та вихованці дитсадочка під час соціальної акції «Зігрій українців». Її зініціював постійний партнер БО «БФ «Хрещатик Сіті» – місцевий благодійний фонд «Saules kalns» (у перекладі на українську – «Сонячна гірка»).  

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура. Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячому центру допомоги, на обслуговуванні якого перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *