Порожні консервні банки у Черкасах збирають міські чиновники

У Черкасах чиновники просять містян не викидати порожні жестяні консервні банки, а зносити їх у громадську приймальню Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради.

Як дізнався журналіст «City News», вихованці та персонал міського Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ЖАГА Життя» розгорнули виробництво окопних свічок. А для їх виготовлення потрібні використана одноразова жестяна тара, картон, віск або парафін.

Нині «Жага життя» готує до відправки на фронт другу партію окопних свічок і просить містян приносити розхідні матеріали. Волонтерством працівники та вихованці Центру займаються з моменту відкритого вторгненння російських військ в Україну, а тепер вони допомагають українським захисникам ще й окопними свічками. Ці прості вироби дають нашим воїнам світло і тепло.

За словами директорки Центру Наталії Воронкіної, виробництво окопних свічок постійно потребує матеріалів для виготовлення.

Тож до процесу заготівлі матеріалів підключився і Департамент соціальної політики Черкаської міської ради. Черкащан просять приносити все необхідне до Громадської приймальні Департаменту, яка знаходиться на першому поверсі приміщення структури за адресою: бульвар Шевченка,307.

Режим роботи Департаменту:

понеділок-четвер – з 8.00 до 17.00, п’ятниця – з 8.00 до 16.00;

перерва – з 13.00 до 14.00

вихідні – субота та неділя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *