У Черкасах оновили пресцентр головної спортивної арени міста

На комунальному підприємстві «МСК «Дніпро» обладнали новий пресцентр. Тут створили простір для спілкування представників спортивних команд, федерацій із медіа, аби популяризувати як їхні здобутки, так і активний спосіб життя в цілому. Наразі в ньому планують розпочати запис проекту про спортсменів, які змінили ігрову форму на військову й обороняють українські кордони.

Як розповів директор комунального підприємства Юрій Гончаров, пресцентр облаштували власними силами. На стінах розмістили світлини із життя муніципального клубу та про важливі події, які відбувалися на стадіоні в різні роки.

– Навіть під час війни наші спортсмени продовжують тренуватися та виборюють призові місця на змаганнях різного рівня. Ми створили це місце, аби вони мали де про себе розповісти й цим заохочували молодь займатися спортом, – прокоментував Юрій Гончаров. – Тут зможуть проводити презентації, пресконференції і місцеві команди, і гості із інших міст. Наш простір відкритий і для різних спортивних федерацій.

З новими умовами в адміністративному приміщенні стадіону ознайомилися міський голова Анатолій Бондаренко та заступниця Анастасія Чубіна. Вони подякували працівникам комунального підприємства за роботу в цей складний період та за те, що навіть під час війни дбають про розвиток.До слова, на сьогодні команди, які функціонують у складі МСК «Дніпро», беруть участь у чемпіонатах України Першої та Вищої ліги. Футзалісти (U-20) стали першими під час чемпіонату України Молодіжної Екстра-ліги.

ЗА інформацією пресслужби Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *