Десять військових жінок на 8 березня обдарують черкаські волонтери «Хрещатик Сіті»

Подарунки до Міжнародного жіночого дня  для десяти військових жінок з однієї з військових частин ЗСУ збирають у Черкасах волонтери очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті». З такою ініціативою виступила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

До ініціативи долучились і школярі, які малюють для військових листівки.

Про це журналістам «City News» повідомила волонтерка БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко.

– У числі перших на заклик до участі у патріотичній акції вже традиційно відгукнулись підприємці Центрального ринку. Вони нині збирають подарунки для жінок, які присвятили себе службі у збройних силах України. Також листівки для них зголосились на малювати школярі кількох шкіл Черкас, – розповіла вона.

БО «БФ «Хрещатик Сіті»  працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Вона продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого благодійного центру допомоги. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, які перебувають на крайніх термінах вагітності, або вже виховують діток віком до двох років, і відтак потребують допомоги. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *