Близько півсотні черкаських школярів робили окопні свічки та обереги для віськових (фоторепортаж)

Окопні свічки, патріотичні браслети у кольорах національного прапора та зроблені своїми руками вітальні відкритки захисницям України, які нині служать у Збройних Силах України під час майстер-класів створювали черкаські школярі з ЗОШ №3 і «ЗОШ № 13». Організатором заходу виступила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Участь у майстеркласах взяло близько п’ятидесяти учнів ЗОШ №3 і «ЗОШ № 13».

Масштабне дійство відбулось у одному з приміщень ТРЦ «Хрещатик Сіті». Майстер-класи проводили у трьох напрямках: виготовлення окопних свічок, створення браслетів-оберегів із синіх та жовтих стрічок та підготовка вітальних листівок своїми руками

.

Поки старші учні – шестикласники з 13-ї школи займались виготовленням окопних свічок та браслетів, найменші учасники – четвертокласники з третьої школи та малеча – дошкільнята з переселенських родин робили вітальні листівки.

Органызатори майстер-класів теж не силділи склавши руки, а завзято робили окопні свічки.

Варити суміш для окопних свічок і правильно вкладати картон у банки усіх бажаючих навчала команда самобутніх майстринь – Катерина та Свтілана.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *