Безкоштовний концерт на честь Кобзаря відбудеться у Черкасах

Безкоштовний концерт на честь Великого Кобзаря у низці міст центральних регіонів України і на Черкащині дадуть Національний президентський оркестр та  гурт Сестри Тельнюк. Проведення концертів заплановано у Черкасах, Каневі та Смілі.

Про це у мережі «Фейсбук» повідомила відома черкаська активістка та організатор різних  культурних акцій Людмила Фіть.

«Запрошую вас на подію у суботу, заради якої повертаюсь у Черкаси з Львова-Києва. Коли ви останній раз слухали ТЕЛЬНЮК: Сестри у нашому місті? Коли ви чули Президентський національний оркестр? Відкладаємо усі справи, беремо на списочок усіх друзів і методично запрошуємо усіх і приходимо. Дуже прошу поширити інформацію і не проспати. я особисто одягну найкращу свою вишиванку і прилечу на цей концерт. До зустрічі», – написала вона.

Концерти, відповідно до інформації з оголошення відбудуться у Каневі сьогодні 10 березня у міському будинку культури, початок о 17.00, у Черкасах завтра 11 березня у обласній філармонії, початок о 16.00 та у Смілі 12 березня у міському будинку культури, початок о 16.00. Вхід вільний.

– Працюю у Києві, заходи проводжу у Львові, але завтра планую приїхати у Черкаси, щоб відвідати чудовий концерт, – прокоментувала Людмила Фіть у телефонній бесіді з журналістом «City News».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *