Апарати ШВЛ з Італії безкоштовно отримають майже всі лікарні Черкас

Апаратів ШВЛ на загальну суму понад 10 мільйонів гривень наддали для лікувальних закладів Черкас італійська благодійна організація Associazione MALVE di UCRAINE (м.Верона, Італія) та українська Благодійна організація «БФ “МАЛЬВИ УКРАЇНИ». Тепер ШВЛів буде стільки, що вистачить майже на всі лікарні обласного міста.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– «БФ «Хрещатик Сіті» у співпраці з головними лікарями лікувальних закладів Черкас, організував та забезпечив доставку в Черкаси дороговартісного медичного обладнання з Італії. Йдеться про такі необхідні в сучасних умовах апарати ШВЛ загальною вартістю більше 10 млн грн. Разом з керівництвом міського Департаменту охорони здоров’я ми вирахували оптимальну кількість апаратів ШВЛ. Тобто, їх надали стільки, що вистачить на забезпечення потреб майже всіх лікувальних закладів міста. Це вперше протягом останніх 13-ти місяців війни лікувальні заклади Черкас отримують таку велику партію апаратів ШВЛ. Окрім того, певну кількість апаратів ШВЛ від італійських благодійників передамо обласній дитячій лікарі та у Херсонський онкологічний диспансер, – поінформувала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *