Італійські ШВЛ-и вже прибули з Черкас до Херсону

Завдяки італійським благодійникам дороговартісне медичне обладнання – апарати штучної вентиляції легень вже доправлені до Херсонщини. Власне, до цієї шляхетної місії долучилось чимало волонтерів.

Про це журналісту «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Це обладнання дозволить Херсонській обласній лікарні та Херсонському обласному онкодиспансеру надавати більш якісну допомогу пацієнтам, які потребують реанімаційної підтримки. Команда БО «БФ Хрещатик-Сіті» щиро дякує місії «Світло Спасіння» та особисто Джигіль Ігорю за допомогу з доставкою в Херсон. Олександру Сімаку та Шполянському заводу продтоварів за допомогу з логістикою зі Львова. Ну і звісно ми щиро дякуємо італійським партнерам Асоціація Мальве ді Україніа Верона, Моноліт Італія Норд Срл, Асоціація Рух Моба для дітей Давіде Ґреко( Davide Greco), Рієро Абрицезе( Piero Abruzzese), Роман Гойдан, Володимир Бекиш, Наталя Созонтова,Сергій Нестер, Ігор Цимбрило, Оксана Мацюця, Ірина Шигимаг, Іван Гойдан, Ольга Костів Руслан Нахамко, та Енріко Дамері (Enrico Dameri), завдяки яким сотні апаратів ШВЛ зараз на варті в українських лікарнях. Разом до Перемоги!, – сказала Інна Бандура.

Раніше журналіст «City News» з посиланням на співзасновника Associazione MALVE di UCRAINE повідомляв, що асоціація реалізувала благодійний проєкт щодо придбання для України партії апаратів ШВЛ.  Це був один з наймасштабніших благодійних проектів. Адже в його рамках для України асоціація назбирала грошей на закупівлю 350 ШеВееЛів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *