Захисні маски з Німеччини волонтери передали персоналу «Швидкої допомоги»

Захисні маски, які нещодавно БО «БФ «Хрещатик Сіті» отримало від благодійників з Німеччини, передали персоналу «Швидкої допомоги» – працівникам КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР».

Про це на власній сторінці у «Фейсбук» повідомив депутат Черкаської міської ради від «Європейської солідарності» Сергій Рубан.

– Разом з Інною Бандурою засновницею БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутаткою Черкаської міської ради фракції Європейська Солідарність передали 7 коробок, декілька тисяч захисних масок (Semi-Mascara FFP2 NR, 6 layers of protection) для працівників КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР». Вдячність працівникам «швидкої» за врятовані життя жителів Черкас, – написав він.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого центру допомоги, на обслуговуванні якого понад 150 жінок з числа переселенок, що перебувають на останніх термінах вагітності та з родин, які виховують немовлят від народження до двох років і черкащанок, що потребують допомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *