За 6 днів виріс новий стихійний смітник біля Дніпра у Соснівці. Черкаські комунальники обурені

Відео «свіженького» стихійного смітника у заїзді до Дніпра, що біля магазину «Лісовий» у Соснівці, відзняв директор КП «Дирекція парків» Геннадій Шевченко. Поширивши відео у мережі «Фейсбук» він звернувся до відвідувачів цієї зеленої зони з проханням не смітити у парках, скверах і місцях відпочинку, адже це зневага до інших містян та старанної роботи колективу комунальників.

Про це з посиланням на пресслужбу підприємства повідомив журналіст «City News».

«Я зняв для вас два відео. Перше – це Дитячий парк. Наші працівники там, як і у всіх парках міста, зараз інтенсивно працюють, щоб прибрати до Великодня. Облаштовують клумби, прибирають сухе гілля, пересаджують і підсаджують квіти. У Дитячому парку ремонтуємо сцену для виступу дітей. Білимо, фарбуємо, вичищаємо. Я певний, ви бачите нашу роботу і наших невтомних працівників щодня. Друге відео – це купа сміття, яку залишили після себе несвідомі черкасці. Тут, на березі Дніпра, ми прибрали таку ж купу сміття тільки 6 днів тому, а вже містяни, що на автомобілях приїжджають відпочити до води, накидали нову. Невже не можна провезти це сміття ще кілометр і вкинути у сміттєвий бак?» – обурився Геннадій Шевченко.

За словами директора підприємства, тепер, щоб прибрати за неохайними відпочивальниками доведеться знімати працівників підприємства з інших ділянок роботи.

«Обурює таке ставлення окремих жителів Черкас до наших парків та скверів, місць відпочинку, до інших містян. Хотілося б, щоб ми були справжніми українцями, а не отакими варварами і вандалами. Сподіваюсь, містяни зроблять висновки із цих двох наочних прикладів. Давайте берегти наше місто, нашу красу, нашу Україну!» – звернувся до черкасців директор КП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *